Direktlänk till inlägg 25 mars 2011

Idéer

Av Beatrice F Wik - 25 mars 2011 21:42


Jag har mina idéer, jag. Sedan många år tillbaka har jag känt för att tatuera mig. Men det har liksom aldrig blivit av. Nu har jag en kompis som har samma tanke, så vi har bestämt oss för att gå iväg och tatuera oss. =)


Kanske inte så vanligt att människor i 40-årsåldern tatuerar sig (åldersnoja?!- Maybe-but who cares?!) men det gör vi. Jag och min vän Staffan. (Han har godkänt att jag bloggar om honom, så det gör jag nu.)

 

Jag har haft problem med eksem bara. Kortisonbehandlar dem just nu, men det har inte skett någon jätteförbättring. Lyckligtvis har jag en läkartid på måndag. Funderar på att be om en remiss till en hudspecialist. Inte sjutton vill jag gå omkring med dessa fula märken som för övrigt kliar i sommar, när man ska dra på sig bikini och gå på stranden. Hm... undrar hur en tatuering rimmar med hudproblem...  ???!!!

Förmodligen är dessa, liksom det mesta i mitt liv just nu, orsakade av inre stress. Huden är ju vårt största organ; underligt vore det, om inte denna påverkades av vad som sker i vår kropp.


Nu hör det till saken att jag upplevt problem som är betydligt större, än några ynka prickar... men personer i min omgivning har uttalat "Fy, vad läskigt!!!" när jag visat dem, så det är väl bäst att göra någonting åt det! ;)


 Får se vad som händer med mina idèer. Och mina eksem...

Återkommer.


Sov Sött! :)

 

Ps... Nettis... det är du som fått mig att ändra stavningen på "exem". Till "eksem"... Guuud, så borta!!! :-)

 
 
Dina

Dina

26 mars 2011 17:35

Eksem kan absolut vara psykist/stressrelaterat.
Eksem brukar bli bättre till sommaren då dom torkar av solen. Dina skulle tom kunna försivnna helt. Min dotter föddes med eksem, men dom försvinner mer och mer, värst är det vintertid för henne, men det har inte hindrat henne från att tatuera sig... Sen kan du och hon ta varandra i handen och åka till Somalia och bli sjörövare ni med...! ;-) *skrattar* (brukar säga så till henne när hon säger att hon vill göra fler)

http://dinasblogg.bloggplatsen.se

Beatrice F Wik

26 mars 2011 23:29

Ja, jag ska kolla med läkaren så får vi se vad det blir. Jag har haft dem ett tag, men de har spridit sig, och det lustiga är att jag aldrig uppfattat dem som något större problem. Lite prickar liksom: Who cares?! Men så kom det här med tatueringen upp, o då visade jag dem för några vänner: "Men hjälp, se till att få bort dem!" !!!

Å, visst, till sommaren är det ju inte alls skoj med eksem på kroppen, inte för att de stör mig så jättemkt, förutom klådan, men andra kanske stör sig på dem!!! :-)

Jaa. Jag å dotra di ska ta varann i hand å bli sjörövare i Afrika!!! ;)

 
Dina

Dina

26 mars 2011 17:37

Glömde tillägga att vi kvinnor FÅR ha åldersnoja. Faktum är att efter 40 så kan vi inte riktigt hålla till svars för våran handlingar... ;-)

http://dinasblogg.bloggplatsen.se

Beatrice F Wik

26 mars 2011 23:23

Du är en KLOK kvinna, du. Det har jag alltid sagt! :)

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beatrice F Wik - 16 oktober 2015 21:15

  Jag kommer nog aldrig kunna bära en vigselring igen. En tung guldringar på mitt vänstra ringfinger.  För erfaren, för frihetsälskande, för självständig. Jag har erfarenhet av både katter o hundar i mitt liv. Det finns en jättestor skillnad i ...

Av Beatrice F Wik - 10 oktober 2015 22:15

  Tänk att jag såg det på en sekund. Jag såg när du kom- som jag väntat. Fast jag visste inte innan att det var du. Att det var dig jag väntat på. Men du klev in- och jag bara visste, jag såg det i dina ögon, nästan som om det stod skrivet. ...

Av Beatrice F Wik - 30 september 2015 16:45


  Ikväll blir det lite firande av min vackra fantastiska dotter. !8 år av kärlek.    Jag är så glad och stolt att få vara hennes mamma, men jag kan inte förstå vart tiden tagit vägen. Hon fyller inte exakt idag även om vi firar lite nu- utan...

Av Beatrice F Wik - 19 september 2015 23:45

    Tiden har gått. Det var tungt det där.. som jag fastnat för dig. Men jag väcker inga lik, det skulle bara vara destruktivt. Ser fram emot nya roligheter, med nya förmågor- nya inressanta människor =)   ...

Av Beatrice F Wik - 19 september 2015 23:00

      Hej igen! :) Länge sedan jag var här, på bloggplatsen.   Lite Eurythmics kanske? "När morgondagen kommer och du kommer att behöva någon att lita på."     ...

Presentation


-beabloggar-
Av Beatrice F Wik

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28 29
30
31
<<< Mars 2011 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Annat språk


Ovido - Quiz & Flashcards