Alla inlägg den 28 juli 2013

Av Beatrice F Wik - 28 juli 2013 19:09

Dagens Citat

hörde jag nyss på sportspegeln. Jag hade TV:n på, brusande i bakgrunden, så jag vet inte vem som sa det, men det handlade om kvinnliga fotbollsspelare... ja, det spelar ingen roll, men jag vill låna det:


"Sitter man i en grupp, och börjar klanka ner på folk...

Jag tycker inte det är ok- även om inte den personen är med."


Det var det bästa jag hört, just den här dagen.


Det är ett lågvattensmärke- i mina ögon.

När man sitter i en grupp och börjar snacka skit om en annan person.

Det kan du vara så säker på, att i den grupp det snackas skit om andra, kommer det också att börja snackas om dig i den stund du vänder ryggen till.

Gillar INTE.

Av Beatrice F Wik - 28 juli 2013 10:55


Tillbaka från Gripen (där jag varit typ hundra gånger i vår-sommar med afteblåsor (eller vad det nu hette) i halsen, luftrörsinfektion, vatten bakom trumhinnan och sedan smärta pga av att trumhinnan vänt sig åt fel håll och en gång med min dotter., nej två under våren och sommaren med Elli.

Trist för mig att det var en virusinfektion, för då måste man vänta/vila ut det, istället för när man får penicillin som tar bort det relativt snabbt.

Jag hade förhöjd sänka och varbildningar på halsmandlarna (som t o m jag själv kunde se- fräscht och mycket sensuellt- inte) och feber och är trots allt tacksam att det inte var något värre.

En gammal jämnårig kamrat, nyligen avliden i cancer leder lätt till att man blir paranoid. :(

Dessutom läste jag på vårdcentralen att det dör en kvinna i Sverige av livmoderhalscancer var tredje dag (vilket låter lite väl mycket, tycker jag?) och bästa sättet att slippa dö i livmoderhalscancer är att ta regelbundna cellprov. Jag rekommenderar verkligen att gå iväg och ta de där trista proven!

För min del upptäcktes förstadiet till livmoderhalscancer vid ett rutinmässigt cellprov och jag fick operera bort en del av livmodertappen. Som det verkar fick de bort det sjuka partiet, och jag behöver inte vara rädd att dö i den sortens cancer just nu i alla fall. :-)

Presentation


-beabloggar-
Av Beatrice F Wik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4 5
6
7
8
9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24 25 26 27 28
29
30
31
<<< Juli 2013 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Annat språk


Ovido - Quiz & Flashcards