Direktlänk till inlägg 14 februari 2014

Bara en massa skit

Av Beatrice F Wik - 14 februari 2014 18:23


En kompis här på bloggplatsen (härliga luvcatz) :-)  skriver om legalisering av cannabis.

Jag kände att det är en viktig fråga som också jag vill sprida.

Jag har själv aldrig rökt på, mer än vanliga cigaretter (men det var väl illa nog...)

Jag har varit snabb och tidig på många sätt i livet. Hade villa, volvo, var färdig lärare och på väg att bli tvåbarnsmor vid 25. Vid 26 hade jag två barn, vid 30 var jag skild. Men snart gift igen.

Vid 40 skild igen. Fortfarande lärare, dock. Lever inget villa-volvo-vovve-liv längre, nu vill jag ha det på mitt sätt. Och inte enligt mallen, nu är jag gammal nog att göra som jag vill- inte som man ska.

Stagnation är inte min grej, uppenbarligen. Det ska röra på sig. Jag är en rastlös själ. Jag vill vidare, vidare, vidare. Kanske är jag rotlös. Kanske har jag bara inte funnit vad jag söker. " But I still haven't found what I'm looking for."  

Det här som drev mig fram ssnabbt i livet, gjorde också att jag var tidig med galenskaper. Jag började röka när jag bara var 13 år. Rätt läskigt, faktiskt. Ett litet barn, som rökte. Nu har jag dock slutat att röka för länge sedan. (Började tidigt- slutade tidigt, haha!!!) I alla fall: Jag fastnade snabbt i mitt nikotinberoende. Det var i princip en cigg- å jag satt fast. Det var det roligaste jag hade att göra ansåg jag: Tjuvröka i skogen med mina vänner.

Det var illa nog. Lyckligtvis blev det aldrig cannabis för min del, det var inte så vanligt i "vanliga" kretsar på den tiden. Men hade jag provat, är risken stor att jag suttit fast i haschträsket med. Det där vet man aldrig innan- en kan klicka direkt med en drog, medan en annan inte alls känner på samma sätt- för samma drog. Drar en lina i månaden på en fest. Det är allt. Vi är olika. Kruxet är bara, att vi vet inte det där förrän vi testat. Och när vi testat kan det vara för sent.

Cannabis är enbart skit enligt min mening, det finns ingen som helst anledning att göra drogen ÄNNU mer lättillgänglig för ungdomar- det kommer bara att leda till att fler fastnar i ett missbruk. Människor som går lyckligt ovetande om att de är potentiella narkomaner- men de har ju aldrig prövat- så de har ingen aning.

Så FUCK allt vad droger heter, det för bara med sig en massa elände.  

 Bättre hålla sig vacker, glad å fräsch än gå omkring hålögd, havdö å drogad- med liemannen i släptåg. Hualigen. Aldrig!!!

 
 
luvcatz

luvcatz

17 februari 2014 21:13

Bra där :-)

Det är bra att prata öppet om det i alla forum, bra att folk tänker till o vågar ta ställning, för eller emot, allas åsikter räknas o det skapar en del bra diskussioner som förhoppningsvis kan ge argument emot droger för unga.

Ha en fin kväll//kram

http://luvcatz.bloggplatsen.se

Beatrice F Wik

17 februari 2014 21:57

Håller med helt o fullt.
Kram på dig

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beatrice F Wik - 16 oktober 2015 21:15

  Jag kommer nog aldrig kunna bära en vigselring igen. En tung guldringar på mitt vänstra ringfinger.  För erfaren, för frihetsälskande, för självständig. Jag har erfarenhet av både katter o hundar i mitt liv. Det finns en jättestor skillnad i ...

Av Beatrice F Wik - 10 oktober 2015 22:15

  Tänk att jag såg det på en sekund. Jag såg när du kom- som jag väntat. Fast jag visste inte innan att det var du. Att det var dig jag väntat på. Men du klev in- och jag bara visste, jag såg det i dina ögon, nästan som om det stod skrivet. ...

Av Beatrice F Wik - 30 september 2015 16:45


  Ikväll blir det lite firande av min vackra fantastiska dotter. !8 år av kärlek.    Jag är så glad och stolt att få vara hennes mamma, men jag kan inte förstå vart tiden tagit vägen. Hon fyller inte exakt idag även om vi firar lite nu- utan...

Av Beatrice F Wik - 19 september 2015 23:45

    Tiden har gått. Det var tungt det där.. som jag fastnat för dig. Men jag väcker inga lik, det skulle bara vara destruktivt. Ser fram emot nya roligheter, med nya förmågor- nya inressanta människor =)   ...

Av Beatrice F Wik - 19 september 2015 23:00

      Hej igen! :) Länge sedan jag var här, på bloggplatsen.   Lite Eurythmics kanske? "När morgondagen kommer och du kommer att behöva någon att lita på."     ...

Presentation


-beabloggar-
Av Beatrice F Wik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12 13 14 15 16
17
18
19
20
21 22 23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2014 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Annat språk


Ovido - Quiz & Flashcards