Alla inlägg den 21 augusti 2009

Av Beatrice F Wik - 21 augusti 2009 22:46


Vilken dag jag haft!!!

Som vanligt en plåga att komma till liv vid sextiden. När jag väl hade lyckats med det och skulle ta en snabbtitt i väskan för att se om allt var med upptäckte jag att plånboken var borta. Bara några minuter kvar tills bussen skulle gå, snygg planering. Var ju tvungen att ha plånboken eftersom busskortet ligger där. Men nej. Plånboken hade flytt sin kos. Sprang runt som en skållad iller i huset och letade överallt, men fann den inte. Japp, då hade stadsbussen redan gått. Och ingen plånbok. Min söta dotter erbjöd sig att låna ut två 20-lappar till bussen.


Men snälla nå'n, jag ska sex mil tur och retur, resorna kostar en hel förmögenhet! 43 kr per resa kostade dessa bussturer. Jag fick dessutom cykla ner till stan, eftersom jag missade stadsbussen.


När jag väl kom till jobbet visade det sig att jag heller inte hade mobilen på plats i väskan. Snacka om att va naken!!! Helt utan mobil, helt utan plånbok.

(Nu förstår jag varför jag skriver...det ger mig en viss distans till hela min bortskämda i-landssituation när jag själv läser det här. Det finns ju faktiskt större problem.)


Under dagen tyckte jag hemskt synd om mig själv, trots att jag insåg att jag själv var orsaken till att mina prylar var bortsprungna. Hittade dem dock under kvällen. Mobilen låg nerbäddad i sängen (jag har den som väckarklocka) och plånboken har jag farit land och rike runt och letat efter. Hittade den slutligen under ett bilsäte.


 Hade tänkt berätta om hur jobbigt det var för mig att cykla hem på eftermiddagen i regnet, men jag gör inte det. Som sagt; mitt skrivande ger mig en viss distans till mig själv och min livssituation. Man bör kanske skilja på problem och problem.


Sov gott i natt och länge imorgon! Underbara lördag...




Av Beatrice F Wik - 21 augusti 2009 18:48



Jag älskar att resa! Se nya vyer, uppleva nya kulturer, träffa nya människor. Ett resmål jag rekommenderar är Skottland. Skottland var verkligen precis så som man hade tänkt sig; gröna kullar, underbar natur, mysiga människor och hemtrevliga pubar. Dit vill jag igen!!!


Det är väl inget ställe man ska välja pga vädret, de brittiska öarna är regn och dis till allra största del. Men naturen...å, gudomlig!


På en av bilderna finns mina reskamrater. Egentligen borde jag kanske inte publicera en bild av dem på nätet utan att först fråga dem. Dessa människor är dock inte särskilt omständiga, och det är ju dessutom inga "farliga" bilder, så jag hoppas att ni har överséende, gamla kamrater!

Presentation


-beabloggar-
Av Beatrice F Wik

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Annat språk


Ovido - Quiz & Flashcards