Alla inlägg den 11 februari 2010

Av Beatrice F Wik - 11 februari 2010 22:47


Fick några fina hälsningar redan idag från go' vänner, med anledning av att det är Alla Hjärtans Dag på söndag. Ooops, hade tänkt sända några kort och insåg plötsligt (eftersom den 14:e är en söndag, måste man vara tidigt ute om posten skall komma fram i tid, dvs fredagen innan och- ooojsan) att detta är imorgon!!!


Köpte några kort som jag med mycket värme hade önskat sända och försökte strax före 20.00 leta rätt på en brevlåda i stan där postgången inte redan gått.. Det är ju inge' kul om korten kommer fram när Alla Hjärtans Dag redan är över. ;(


Förr fanns det en brevlåda på Herrhagen som sände brev kl 20.00 Åkte dit...ändrad tid; 18.00 Lyckades möta en "postgubbe" kl 19.50 som upplyste mig om att det finns en brevlåda vid Postcentralen på Örsholmen som fortfarande har sen postgång, dvs 20.00 Åkte som en förvirrad iller kring på Örsholmens gator, men lyckades på dessa 10 minuter inte finna denna brevlåda, så därför sänder jag på detta sätt min allra varmaste hälsning till de människor som förtjänar det och som dessutom kan tänkas läsa min lilla blogg före den 14 februari. ;)


Skall jag vara mera specifik, syftar jag på Gittis & Calle, Gull-Britt & Morfar, Leif, Miracle, Ingrid, Nettis, Tina, Dina, Viveca, Alessandra och- inte att förglömma- bloggaren Gubbfan.

 

Rent principiellt ställer jag mig en smula avig till amerikanernas ("american dream" osv) Valentine's Day i sig.... Å andra sidan; Har man en chans att visa sin kärlek/värme/ vänskap så tycker jag att man skall ta den. Det lär ju knappast bringa någon skada;)


En låt som jag personligen förknippar med kärlek är Marie Fredrikssons... ja, naturligtvis... Ännu doftar kärlek. Dessa ord (för situationen väl utvalda;) är till Er, ovanstående varma, fina, underbara människor:


Å, jag hoppas Du finns kvar

när solen stiger

När natten blivit dag

vill du lyssna då?

 

För jag vill öppna mig

för Dig

när solen stiger

och när allt är naket klart

kan Du se mig då?

 

Fast jag vet att det är svårt

när solen stiger

och när månen blivit hel

kan Du lyssna då?

 

Jag vill alltid ta mig tid

att ta emot Din längtan

och jag hoppas Du tar vid

när min tro är svag.

 

För ännu doftar kärlek

och hoppet blir till tro

ännu blåser vindar som

stillar sig till ro...

 


Sov gott, vänner! ;)

 



Presentation


-beabloggar-
Av Beatrice F Wik

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3 4
5
6 7
8 9 10 11 12 13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Annat språk


Ovido - Quiz & Flashcards