Direktlänk till inlägg 14 oktober 2012

Nuuu har den gjort sitt! :)

Av Beatrice F Wik - 14 oktober 2012 22:21


Som sista människa i världen har jag nu köpt min första iPhone.

Folk har mer eller mindre skrattat ihjäl sig åt min gamla mobil, men jag hade bestämt mig för att köra slut den. Så länge den funkade tänkte jag inte byta. Det blev liksom en principsak, som jag inte tänkte bryta; jag kan va hemskt stönig ibland, när jag får mina idéer. Men nuuu- äntligen, får jag väl säga, har den gjort sitt!!

Nu har den slutat att ringa, istället har jag fått ett sms om att "den eller den" har sökt nå dig och då får man väl lov att säga att den är tämligen oanvändbar. Jag ska köra slut kontantkortet bara, sedan har jag nytt nr, skriver inte ut det här utan jag kommer att skicka ut det nya till alla er jag har i min kontaktbok... bara så ni vet.


Vad skojig den var, den här iPhonen! Ny leksak, verkligen ;-)

Min grabb fyller tolv nu i veckan, så jag köpte faktiskt två på en gång. En till honom i present också. Kunde bara inte med att komma hem med en ny till mig själv, när hans börjar bli gammal. När föräldrarna unnar sig den nyaste tekniken och låter ungarna ärva har det gått i fel ordning, tycker jag. Ny teknik tillhör ungdomen.

Så nu har vi skoj här hemma!!!


Imorgon ska jag vik:a som biologilärare. Inget konstigt med det, förutom att jag ska ha sexualkunskap. Ja, det är väl egentligen inget konstigt med det heller, det ingår ju i kursen, men det är ju ett lite speciellt ämne, så det känns lite mysko att komma in i en klass jag inte haft förut och undervisa om sex. Ganska långt ifrån det jag brukar pyssla med i vanliga fall, i mina ordinarie klasser. Men det blir nog bra.


Apropå det, eller apropå allt och ingenting, har min nye svärson varit här idag. :)

Elli har träffat en jättetrevlig kille, han verkade bra helt enkelt, jag ska väl inte babbla för mycket här, antar jag, men allt känns positivt.

Välkommen till vår familj, Anton!


Sov Gott! :)

 
 
Gubbfan

Gubbfan

15 oktober 2012 09:22

Var inte så säker på att du är den siste i världen som köpt en sådan där telefon som är en hel dator egentligen.
Vi är många människor som bara har en mobiltelefon. En grej som man skall ringa i när man är försenad till något eller ligger i diket med bilen bara för att man väjde för någon som hade bråttom till sin begravning osv.
Här ute i världen har vi en massa individer som fortfarande brottas med det där SMS.
:-)
Antagligen för att vi inte vill ha en ny teknik som gör att vi kan följas överallt. Vi brottas med hur vi skall få tag i en mobil som är lätt att ta ur batteriet ur så att vi inte kan följas alltid överallt.
OK, vi kom väl aldrig över tankarna som följde den där boken 1984.
Förresten, har du läst om Apples nya patent? De kan stänga av samtliga iphonemobiler centralt över stora områden, så att demonstranter mot myndighetspersoners skumraskaffärer eller demonstranter i andra protester inte skall kunna kontakta varandra eller yttervärlden.
Så praktiskt det hade varit nere i mellanöstern.
Så praktiskt det kommer att vara i Moskva.
Bara att stänga av kommunikationen i ett kvarter eller ett område innan man går löst med batongerna.

Ah, förlåt det var inte meningen att grumla glädjen över din nya leksak, men jag börjar bli orolig över det där med individens någorlunda fria vilja.

Men kul i alla fall att dottern förevisat sin kille.
Det gulligaste som finns är egentligen att se kära ungdomar.

Hoppas att det gick bra med biologilektionen.

http://Gubbfan.bloggplatsen.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beatrice F Wik - 16 oktober 2015 21:15

  Jag kommer nog aldrig kunna bära en vigselring igen. En tung guldringar på mitt vänstra ringfinger.  För erfaren, för frihetsälskande, för självständig. Jag har erfarenhet av både katter o hundar i mitt liv. Det finns en jättestor skillnad i ...

Av Beatrice F Wik - 10 oktober 2015 22:15

  Tänk att jag såg det på en sekund. Jag såg när du kom- som jag väntat. Fast jag visste inte innan att det var du. Att det var dig jag väntat på. Men du klev in- och jag bara visste, jag såg det i dina ögon, nästan som om det stod skrivet. ...

Av Beatrice F Wik - 30 september 2015 16:45


  Ikväll blir det lite firande av min vackra fantastiska dotter. !8 år av kärlek.    Jag är så glad och stolt att få vara hennes mamma, men jag kan inte förstå vart tiden tagit vägen. Hon fyller inte exakt idag även om vi firar lite nu- utan...

Av Beatrice F Wik - 19 september 2015 23:45

    Tiden har gått. Det var tungt det där.. som jag fastnat för dig. Men jag väcker inga lik, det skulle bara vara destruktivt. Ser fram emot nya roligheter, med nya förmågor- nya inressanta människor =)   ...

Av Beatrice F Wik - 19 september 2015 23:00

      Hej igen! :) Länge sedan jag var här, på bloggplatsen.   Lite Eurythmics kanske? "När morgondagen kommer och du kommer att behöva någon att lita på."     ...

Presentation


-beabloggar-
Av Beatrice F Wik

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3 4 5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19 20 21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Oktober 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Annat språk


Ovido - Quiz & Flashcards