Direktlänk till inlägg 18 juli 2010

För tillfället är det f-bannat trögt

Av Beatrice F Wik - 18 juli 2010 23:34


Livet går upp och ner och just nu är det ner. Håller på att samla kraft. Den kraft som fanns där för bara för några år sedan. Styrkan som inte längre finns kvar. Jag behöver styrka, kraft och energi. Som ung tror man att man ska klara allt. Inget är omöjligt, liksom. I Värmland säger vi "Det ordner sig och ordner det sig inte så kvetter det."


För mig har det aldrig funnits begränsningar. Allt Du vill kan Du göra. Du kommer dit du vill om du bara kämpar. Fast det kan ta tid och det kan bli tufft. Men vill du så kan du.


Numera vet jag inte. Känns som om jag tappat både i styrka och mod. Livets hårda läxa har lärt mig att begränsningar finns. Och positive thinking; Dina kom och hjälp mig!!! Livet i allmänhet... Det känns bara segt. Jag känner mig kraftlös och urlakad. Jag har ingen energi, ingen motivation. Jobbigt. Jag går ner i mina svackor emellanåt, men det gör vi väl alla. Kan inte vara på topp jämt, liksom. Men det här sätttet jag tänker på, det har jag inte tidigare haft... Det där att "Äsch, jag orkar inte, det går inte, det struntar vi i för det är för jobbigt..."


Det är inte Bea, det är långtifrån Bea. Men, som sagt, livet går upp och ner. Och just nu är det ner. I min svarta värld finns det just nu inget som jag klarar av eller orkar och min värld är fullproppad av begränsningar.


Kan jag få se ljuset i tunneln någonstans? Jag vet att jag är bortskämd, i-landsproblem som heter duga, men jag måste få skriva av mig.


Jag går ner i svackor ibland, vänner, inget att oroa sig för, jag tar mig upp igen, jag behöver bara få ut det. För att få ordning på, sortera, mina tankar. Och jag vet att ingen annan än jag, jag, jag, jag kan ta över de prövningar jag ställs inför. Jag måste ensam genomlida mina utmaningar, kan inte ringa efter Lena eller Leif, för att de ska gå igenom dem åt mig.


Jag har tappat i styrka. Har tappat i energi, livsglädje, allt. Men så här blir jag ibland. Inget, som sagt, att oroa sig för. Imorgon är en annan dag. Men för tillfället är det f-bannat trögt...


Sov Sött, Vänner

 
 
Miraklet

Miraklet

19 juli 2010 00:29

Önskar jag bodde närmare.. Då hade jag kommit över och låtit dig lutat ditt huvud mot min axel och hållt om dig. Du hade fått spytt ut allting som du håller inom dig. Jag hade lyssnat, kramat om dig och stöttat dig i den mån jag kunnat.

Imorgon är en ny dag, hoppas du känner dig bättre då. Svackorna är aldrig kul att hamna i vare sig de är stora eller små.

Sov sött vackra du

http://abimopectore.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

bea

19 juli 2010 00:43


Å tack min fina vän. Jag önskar också att du fanns närmare. Jag hoppas att du vet om att du är enormt betydelsefull för mig, Miracle.

Sov gott, fina, underbara du

 
Ingen bild

Tina

19 juli 2010 09:48

Hej min underbara fighter!!!
Jag vet hur du menar!! Alla hamnar vi där mellan åt. Det är helt ok & även ett måste ibland för att vi ska lära oss nått & för att sen komma tillbax starkare än någonsin.
Det viktiga är som du skriver, att komma upp igen & inte stanna kvar där nere i mörkret!!
När jag hamnar där blir jag så fruktansvärt ledsen. jag känner inte igen mig själv & livet känns helt hopplöst. Så här vill jag inte att mitt liv ska vara. jag vill inte vakna på morgonen & önska att det va kväll så jag fick gå & lägga mig igen.

Du har en gnista Bea!! En stark gnista som kanske inte du själv ser, men jag ser den. Den finns där. Du kommer snart att hitta den & då är du på topp igen.

Jag håller med underbara Miracle!! Hade jag funnits nämre så hade jag inte tvekat en sekund. jag hade ringt på din dörr & inte gått därifrån förns du sett din gnista!!!

Oavsett hur du mår så gör du skillnad!!! Du är en av mina underbara vänner!! Du gör skillnad i mitt liv. Du sänder dina fina hälsningar till mig även när jag lyser med min frånvaro & det gör STOR skillnad i mitt liv.
Du är en så oerhört omtänksam vän så det är helt otroligt.

Jag tycker så mycket om dig & jag finns här för dig! Du kan när somhelst maila mig om du känner att du vill det.
Jag tycker sååå väldigt mycket om dig vännen!
Hoppas att du mår bättre idag & att du har lite ork!!!
Du är väldigt speciell för mig & du har en given plats i mitt hjärta!!!
Keep going girl

 
Ingen bild

Muppen

19 juli 2010 20:50

Man vare ska eller kan rusa i 110 hela tiden. Samla kraft för de krig du måste vinna. Tyck inte för mycket synd om dig själv, du är både snygg och smart!

 
Dina

Dina

19 juli 2010 21:08

Där du är kommer alla ibland. Endel någon timme andra längre. Mitt tips är: glöm det "typiskt svenska att vara så himla duktig och visa att du duger". Glöm det! Vältra dig i självömkan, ha en date med ditt tomma intet. Lägg dig ner i ditt svarta hål och insup tomheten. Tillåt dig det. kroppen kommer att slappna av och vet du vad, tillslut kommer den att tycka det är så jäkla tråkigt där du är att den kommer vilja göra något roligare och *poff* när kroppen känner (livs)glädjen kommer styrkan som ett brev på posten! ;-)
Kom ihåg: Lägg dig på sängen, slut ögonen och bara tillåt dig att inget känna, att känna mycket, att hata, att älska, att känna in tyngdlösheten i det tomma intet. Svindlande känsla, jag hamnar snart i självhypnos... *skrattar*

http://www.dinasblogg.bloggplatsen.se

 
Ingen bild

Bea

19 juli 2010 21:41


Tina...
Tack för att du finns där. Stöttar, ger mig kraft. Verkligen. Du är en fin människa, en mycket god vän. Tycker om dig.

Kramis

 
Ingen bild

Bea

19 juli 2010 21:50


Fick in Dinas o Muppens kommentarer nu oxå, och jag vill oxå att ni ska veta att jag verkligen uppskattare er och är så glad för det ni skriver.

Ska tänka på dina ord, Dina ;)

Och Muppen: Du är ju så rolig! Sitter faktiskt här och skrattar högt nu. Det där är ett citat jag ska ha i bakhuvudet: "Tyck inte synd om dig själv Bea. Du är både snygg och smart!" =)

;)

 
Ingen bild

Tina

19 juli 2010 22:59

Underbara fina Bea!!!
Du har en styrka som få & den kommer snart upp till ytan & då kommer allt kännas bättre!!!
Jag finns här & du får när som helst höra av dig!!!
Tycker så mycket om dig oxå ska du veta!!!
Kram Tina

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Beatrice F Wik - 16 oktober 2015 21:15

  Jag kommer nog aldrig kunna bära en vigselring igen. En tung guldringar på mitt vänstra ringfinger.  För erfaren, för frihetsälskande, för självständig. Jag har erfarenhet av både katter o hundar i mitt liv. Det finns en jättestor skillnad i ...

Av Beatrice F Wik - 10 oktober 2015 22:15

  Tänk att jag såg det på en sekund. Jag såg när du kom- som jag väntat. Fast jag visste inte innan att det var du. Att det var dig jag väntat på. Men du klev in- och jag bara visste, jag såg det i dina ögon, nästan som om det stod skrivet. ...

Av Beatrice F Wik - 30 september 2015 16:45


  Ikväll blir det lite firande av min vackra fantastiska dotter. !8 år av kärlek.    Jag är så glad och stolt att få vara hennes mamma, men jag kan inte förstå vart tiden tagit vägen. Hon fyller inte exakt idag även om vi firar lite nu- utan...

Av Beatrice F Wik - 19 september 2015 23:45

    Tiden har gått. Det var tungt det där.. som jag fastnat för dig. Men jag väcker inga lik, det skulle bara vara destruktivt. Ser fram emot nya roligheter, med nya förmågor- nya inressanta människor =)   ...

Av Beatrice F Wik - 19 september 2015 23:00

      Hej igen! :) Länge sedan jag var här, på bloggplatsen.   Lite Eurythmics kanske? "När morgondagen kommer och du kommer att behöva någon att lita på."     ...

Presentation


-beabloggar-
Av Beatrice F Wik

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2
3
4
5 6
7
8
9 10
11
12
13
14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Annat språk


Ovido - Quiz & Flashcards