Alla inlägg under december 2012

Av Beatrice F Wik - 7 december 2012 14:49


Nyss hemkommen. Varvar ner, för att snart varva upp igen. Kattvakt två dagar, flyttkarl imorgon. Hur stor är sannolikheten att två av mina allra bästa vänninor flyttar på samma dag? Ganska liten. Men nu råkar det vara så. Imorgon. Ja, underligt. Och jag välkomnar min älskade väninna Lena hit upp till mitt lilla mysiga radhuslägenhetsområde:) På söndag är det luciafirande också, för Elli ; uppträdande med Norrstrands musikklasser. Vackert. Att rekommendera!

Denna helg är betygshelg också. När jag frågade mina kollegor vad de skulle hitta på i helgen blev svaren på många håll "rättning." Det kanske man inte vet, om man inte är lärare själv, att en rätt stor del av vårt arbete görs på hemmaplan. När jag fick min utmattning försökte de få mig att inte jobba hemma, de på mitt dåvarande jobb, men det gör mig inte ett skit, rent ut sagt. Jag har inget alls emot att krypa upp i soffan med ett gäng böcker medan de andra i familjen tittar på TV. Det är så individuellt det där, vad som sliter på människor... Mycket arbete under tidspress stör mig inte särskilt mycket heller. Däremot, om allt är en enda röra och man inte får någon struktur på saker och ting- usch, så jobbigt!!! Eller att inte bli sedd, inte lyssnad på. Att bli överkörd. Inte så roligt. När man försöker resonera och möts av en vägg, tvärsäker och orubblig. Ja, så har jag aldrig haft det på något jobb, men väl i privata relationer. Men nu lyser solen. :) Jag är bara glad för mina fina relationer för tillfället.


Hoppas bara jag får mina goda vänner att förstå att jag inte är intresserad av att bli ihopslagen med någon man jag inte själv utsett. Jag har flera goda vänner, som i välmening försöker få ihop mig med diverse män, vilket jag inte alls- uppenbarligen, är särskilt intresserad av. Fast jag vet att de menar så väl, och det är så gulligt tänkt. ;)

Men jag mår utmärkt där jag befinner mig just nu- och kärlek tänker jag knappast leta efter med lykta. När jag är där, är jag där. Inte en sekund innan. Jag känner mig priviligerad och stark, som har haft möjlighet att skilja mig; hade jag levt för hundra år sedan, hade det varit långt ifrån så här "enkelt" att ta sig ur ett äktenskap och pröva egna ben.


Ha en underbar freeeedag!!!

Av Beatrice F Wik - 5 december 2012 20:21

 


Vi har haft kalas för lilla mormor i helgen <3

Här är vi, kvinnor i tre generationer.

Fast det ser ut som det var ett rökparty=) Lite dimmigt.


Presentation


-beabloggar-
Av Beatrice F Wik

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7 8 9
10
11
12
13
14 15 16
17
18
19
20
21
22 23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2012 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

RSS

Annat språk


Ovido - Quiz & Flashcards